Соопштенија

Распоред на часови парен семестар 2024 г.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

За студентите на Машински факултет, прва година,  ќе се организира Информативен час: - во Штип  на  4.10.2023 г. од 9:00 часот во Кампус 2,  предавална 13; - во  Струмица на  3.10.2023 г. од

С О О П Ш Т Е Н И Е

Машинскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип соопштува дека кандидатката Виолета Крчева јавно ќе го брани својат магистерски труд под наслов: „Симулација на интерполарно движење на

Информација за фотографирање на апсолвенти

СООПШТЕНИЕ

Почитувани дипломирани и магистрирани студенти, Ни претставува особена чест и задоволство да ве поканиме на свеченото доделување на дипломите, кое ќе се одржи на 30 март 2023 година на Машински

Конкурс за запишување на студенти на прв циклус на студиските

Објавен е Конкурсот за  запишување на студенти на прв циклус на студиските програми на Универзитетот „Гоце Делчев“  во Штип во учебната 2022/2023. 

Конкурс за запишување студенти на втор циклус (магистерски студи)

Објавен е Конкурсот за запишување студенти на втор циклус (магистерски студи) на студиските програми на Универзитетот Гоце Делчев Штип во Штип во учебната 2022/2023 год.

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Иван Јосифов
Телефон: +389 032 550-071
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389 32 550-250
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Маргарета Алчинова
Телефон: +389 32 550 474
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.