Христијан Симов, дипломиран машински инженер на Машински факултет во Штип

По дипломирањето, се вработив во Јануари 2021 год. во компанијата Актива аутомотив во Штип, како инженер во Одделот за контрола на квалитет.

Актива аутомотив Штип е една од најдобрите, водечки компании за производство на машински делови и шасии за возила, како за домашниот така и за странскиот пазар. Од оваа временска дистанца, сметам дека сум направил вистинска одлука кога се запишав на Машинскиот факултет во Штип и затоа им препорачувам на сите идни студенти да го изберат Машинскиот факултет при УГД – Штип.

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 032 550-033
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389 32 550-250
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.