Симеон Петров е дипломиран машински инженер од Струмица.

Повеќе...

Бојан Јованов, студент на Машински факултет во Штип, насока Мехатроника

Повеќе...

Христијан Симов, дипломиран машински инженер на Машински факултет во Штип

Повеќе...

Виолета Попова Шалева -проект менаџер во Релисис Скопје

Повеќе...

Глигор Терзиев, дипломиран машински инженер од Машински факултет Штип

Повеќе...

Сара Милојчевска, дипломиран машински инженер на Машинскиот факултет на УГД во Штип.

Повеќе...

Стефанија Василева e дипломиран машински инженер, вработена во Adient Automotive –Strumica Plant.

Повеќе...

Виолета Крчева, дипломиран машински инженер од Кочани, програмер на CNC машини

Повеќе...

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 032 550-033
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389 32 550-250
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.