Сара Милојчевска, дипломиран машински инженер на Машинскиот факултет на УГД во Штип.

Веднаш по дипломирањето се вработив во секторот за контрола на квалитет во италијанската компанија за производство на топлотни разменувачи за бојлери „Кондево“ во Штип.

Како инженер задолжена сум за контрола на квалитетот која се остварува со помош на најразлични техники и тестирања кои ги вршиме со современи и прецизни тридимензионални мерења. Задоволна сум од работните услови и примања, како и од можностите за понатамошно усовршување кои ми ги пружа компанијата. Сметам дека одлучив коректно кога избрав да студирам на Машинскиот факултет во Штип. Истото им го препорачувам и на сите идни студенти кои сакаат да студираат технички факултет.

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 032 550-033
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389 32 550-250
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.