Прв академски час на Машински факултет

Прв академски час на Машински факултет

На Машински факултет првиот академски час ќе се одржи:

  • На 4 октомври, во Штип часот ќе го одржи проф. д-р Сашко Димитров, продекан, со физичко присуство, во факултетските простории на Кампус 2 од 10.00 часот.
  • На 4 октомври, во Струмица часот ќе го одржи проф. д-р Ристо Кукутанов, декан, со физичко присуство, во универзитетскиот кампус во Струмица од 10.00 часот.

 

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 032 550-033
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389 32 550-250
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.