Христијан Симов, дипломиран машински инженер на Машински факултет во Штип

Повеќе...

Виолета Попова Шалева -проект менаџер во Релисис Скопје

Повеќе...

Марио Јаначковски - апсолвент на насоката Производно машинство на Машинскиот факултет во Штип, УГД

Повеќе...

Емилија Стојанов, дипломиран машински инженер од Струмица

Повеќе...

Стефанија Василева e дипломиран машински инженер, вработена во Adient Automotive –Strumica Plant.

Повеќе...

Виолета Крчева, дипломиран машински инженер од Кочани, програмер на CNC машини

Повеќе...

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 032 550-033
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389 32 550-250
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.