По иницијатива на студентите од трета година на Машински факултет, со цел подобро запознавање со содржините кои ги изучуваат по предметот Мотори со внатрешно согорување, оформена е збирка од делови од ОТО и дизел мотори, најчесто застапени видови на мотори со внатрешно согорување. 

Собраните делови ќе се користат  за вежби за практично и непосредно запознавање на студентите со изучуваните делови, начинот на нивното функционирање и користење.

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 032 550-033
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389 32 550-250
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.