Објавен е Конкурсот за запишување студенти на втор циклус (магистерски студи) на студиските програми на Универзитетот Гоце Делчев Штип во Штип во учебната 2022/2023 год.

На Машинскиот факултет во Штип во учебната 2022/2023 година на втор циклус-магистерски студии ќе можат да се запишат кандидати за студиската програма Мехатроника- едногодишни студии.

Детални информаци :

Уписи 2022/23 втор циклус на студии

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 032 550-033
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389 32 550-250
E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.